Máte před sebou opravdu už poslední domácí zápas sezóny, zápas s Veselím, jak se těšíš jako trenér?

Je to skutečně poslední domácí zápas sezony a já jen věřím, že holky přijde podpořit co nejvíce lidí, protože za výkony v posledních dvou měsících si to skutečně zaslouží. Takže se určitě těším nejen já, ale i holky.

V případě výhry máte zajištěnou záchranu, takže ten tlak bude asi velký, jaká je nálada v týmu před zápasem?

Tlak a nervozita je naprosto normální a přirozená věc, ale z každého spadne po několika minutách po zahajovacím hvizdu. Otázka nálady v teamu mi nikdy nedává moc prostoru k šiřší odpovědi. Prostě super, fantastická, škoda, jen že se zápasy nevyhrávají na dobrou náladu, to by jsme hráli určitě finále.

Jak jste se jako tým připravovali? Na tiskové konferenci po zápase se Zlínem jsi řikal, že celou přípravu po základní části jste věnovali právě venkovnímu zápasu ve Veselí.

Příprava je stejná jako před venkovním zápasem ve Veselí. Zápas bude podobný, jen s rozdílem, že už hráčky ví, že mohou zvládnout velice těžké utkání a dovést ho do vítězného konce.

Co podle tebe může sobotní zápas rozhodnout?

Rozhodne určitě chtění nebýt poslední a myslím, že my všichni opravdu moc chceme zakončit sezonu výkonem, který nás posune o přičku výš.