V sobotu jste konečně odehráli utkání, ve kterém jste zvládli zahrát vyrovnaně oba poločasy, dá se přenést ten výkon i do zápasu se Zlínem?

Je důležité, že si holky zase po dlouhé době vyzkoušely, že mohou i takto silné soupeře potrápit a prát se o vítězství. Na druhou stranu jsme zase velice dobře bránily, ale v útoku to stále hodně skřípe. Jestli chceme ve Zlíně uhrát podobně dobrý výsledek je nutné nastřílet více branek než v předchozích utkáních a to bude pořádně těžký úkol.

Jak se ty osobně připravuješ na zápasy a na hru soupeře? Klasicky koukáš na video, nebo se soutředíš jen na přípravu svého týmu?

Nepřipravuji a ani holkám toho moc neříkám oni stejně neposlouchají..

Nejsilnější stránky Zlína?

Nevím jestli je to nejsilnější stránka, ale mně osobně se moc líbí dvě věci na Zlínu a to je pestrost v postupném útoku a ještě více 2,3 vlna rychlého útoku.

Následují týden vás doma čeká Bratislava, budete brát nedělní zápas i jako přípravu na Bratislavu nebo se na ní budete soustředit až v následujícím týdnu?

Utkání se Zlínem určitě nebereme jako přípravu na Bratislavu. Je potřeba připravit holky aby byly schopny se přiblížit k nedělnímu výkonu a dobrý výsledek přijde sám. Hlavně po zápase musíme mít dobrý pocit z toho co jsme na hříšti i mimo něj všichni odvedli.