Proti poslednímu týmu tabulky, který přicestoval ze Slovenska pouze s deseti hráčkami nastoupily v sobotu naše házenkářky, které na rozdíl od svých soupeřek byly v plné sestavě, chyběla pouze brankářka Eva Bezpalcová, kterou do zápasu nepustila chřipka.

Utkání, které mělo jasného favorita se dle papírových předpokladů vyvíjelo jasným směrem. Sokolky už po deseti minutách vedly o pět branek a své vedení postupně navyšovaly až na poločasový desetibrankový rozdíl 18:8.

Do druhého poločasu už nenastoupila Iveta Korešová, kterou se svým týmem čekají ještě těžké zápasy a na palubovku se postupně dostaly všechny hráčky, které byly na soupisce. Ani protočení sestavy neznamenalo zdramatizování vývoje utkání a domácí házenkářky si dokráčely pro povinné dva body do tabulky MOL ligy.

SOKOL PÍSEK – AHT HC TATRAN STUPAVA 34:19 (18:8)

Nejvíce branek: M. Svobodová 7, A. Stellnerová 7, E. Svobodová 4, I. Korešová 4 – Bahorecová 6, Jagodič 4, Kovácsová 3, Walterová 3, Rozhodčí: Vojtěch Beňuš – Ondřej Háza, Sedmimetrové hody: 1/1 – 1/1, Vyloučení: 3:5, Diváci: 196

Foto: Václav Kozma