V úvodu se opět vraťme k vašemu poslednímu utkání, tedy k utkání na hřišti Šaľy, kde se vám hned úvod asi nepovedl podle vašich představ, rychle jste prohrávali 6:0, přibliž nám prosím, jak k tomu došlo?

D.K.: V úvodu utkání se nám opět stal největším nepřítelem míč a dělaly jsme jednu technickou chybu za druhou. Golové šance jsme si vytvořily, ale bohužel jsme nebyly schopné je využít. Tyto chyby u nás bohužel přetrvávají již delší dobu.

V.J.: Taková je někdy házená, dostanete dvě jednoduché branky, nedáte dvě šance, uděláte dvě technické chyby a pohráváš o 6 branek, a i když s tím chceš něco udělat tak to nejde. Pak se strašně těžko hledá motivace s tím něco udělat. V tomto zápase jsme jí nenašli, ale naštěstí holky už v předchozích zápasech dokázaly i za hrozného stavu to nevzdát a třeba druhý poločas v Mostě je toho příkladem.

Jaký je tvůj názor na váš celkový výkon v Šaľe?

D.K.: Jak už jsem zmínila, do utkání jsme nevstoupily vůbec dobře a soupeř využil každé naší chyby. Trenér pak trochu prostřídal sestavu a my jsme se začaly malinko probouzet a nějakou dobu hrály naší hru. Naše obrana se však nestíhala moc vracet a soupeřkám vycházely rychlé protiútoky. Pochvalu si určitě zaslouží obě naše brankařky, které nás opět podržely.

V.J.: Celkově se nám ten zápas nepovedl, včetně zranění kolene Andy Königové takže, takový ten zápas blbec.

V sobotu doma přivítáte Veselí nad Moravou, po vašem poslední měření sil, označil trenér váš výkon za ostudný, takže složíte v sobotu úspěšný reparát?

D.K.: Náš výkon bohužel opravdu ostudný byl, chtěly bychom předvést určitě mnohem lepší hru. V zápase s Veselím musíme zabojovat a nechat na hřišti všechno. Pokud vše splníme a vyvarujeme se technických chyb, věřím, že body zůstanou doma.

V.J.: Opravdu ostudný? To bylo před deseti lety, to už si dávno nepamatuji. Neřekl bych reparát. Na svazu vypsali druhý termín na dva body a my jestli chceme udělat zkoušku tak potřebujeme vyhrát .